Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar sokaklarda koşmak

Rüyada dar sokaklarda koşmak

Rüyada dar sokaklarda koşmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, gelir elde edeceğine, hobilerine eğileceğine, çocuk sahibi olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada dar sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada dar sokakta koşmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda koşmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada dar karanlık sokak görmek onların önüne geçeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, rızkının çoğalacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dar sokak görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada dar sokak görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments