Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerde olmak

Rüyada dar yerde olmak

Rüyada dar yerde olmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, mevki kazanacağına, başarılarının devamının geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, mekân değiştireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yerde olmak gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Rüyada dar bir yerde yürümek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerde kalmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerde sıkışmak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde yatmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yerde olmak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden çıkmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments