Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar eve görmek

Rüyada dar eve görmek

Rüyada dar eve görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar eve gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada dar ev görmek yüzünde güller açacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar eve taşınmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada dar bir ev görmek mekân değiştireceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada dar kapılı ev görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir eve girmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük dar ev görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada dar eve görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dar kapıdan geçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments