Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar banyo görmek

Rüyada dar banyo görmek

Rüyada dar banyo görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, karşılıksız bırakmayacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dar banyo gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Rüyada dar banyo görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulur.

Rüyada dar merdiven inmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar alandan geçmek ailenin büyüyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar sokak görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Rüyada kendini dar yerde görmek rahat nedir öğreneceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Rüyada dar kapıdan geçememek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments