Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dar yerde görmek

Rüyada kendini dar yerde görmek

Rüyada kendini dar yerde görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, günah işlemekten korunacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini dar yerde gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada dar bir yerde bulunmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çok dar yerden geçmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerde kalmak ailesinin de büyük olacağına, sonunda mutlu olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yerde kalmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kendini dar bir yerde görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden çıkmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerde yürümek onların önüne geçeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments