Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre kalmak

Rüyada asansöre kalmak

Rüyada asansöre kalmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, dinden çıkacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada asansöre kalmak gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre kalmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansör içinde kalmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar asansörde kalmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada asansör kalmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, işsizin iş bulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments