Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde nefessiz kalmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada asansöre kalmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, şansın kapanacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak sevilen bir dostun geleceğine, kendisini işine vereceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörde asılı kalmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada asansörde kalmak büyük paralara sahip olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments