Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerinizin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, huzurlu günlerin biteceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çirkin bir iş yapmaya delalettir.

Rüyada asansörün altında kalmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde asılı kalmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada asansörün içinde kalmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, hayatının düzene gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör içinde kalmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada asansör kalmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dar asansörde kalmak güzel günlerle tanışılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments