Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerde kalmak

Rüyada dar yerde kalmak

Rüyada dar yerde kalmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, iyileşme göstereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada dar yerde kalmak gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada dar bir yerde kalmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yerde kalmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına işarettir.

Rüyada dar asansörde kalmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, her anlamda şifa bulmaya, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet eder.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerde yürümek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini dar bir yerde görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde uyumak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments