Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz alan görmek

Rüyada temiz alan görmek

Rüyada temiz alan görmek hayırlı terfiler alınacağına, mirasa, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, şansa, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada temiz alan gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada temiz alan görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alan kişi görmek iyi kısmetleri olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık alanda namaz kılmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret eder.

Rüyada ormanlık alanda koşmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün alanı görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil bi alan görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı alanda kalmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanlık alanda gezmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments