Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alan ve su görmek

Rüyada yeşil alan ve su görmek

Rüyada yeşil alan ve su görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil alan ve su gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil alan ve su görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, darlık içine düşeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil alan ve deniz görmek hastalanacağına, üzüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil alan görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek şansının da döneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek işlerinin baltalanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işarettir.

Rüyada yeşillik alanda koşmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir alanda yürümek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil alanda oturmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments