Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damlayan ev görmek

Rüyada damlayan ev görmek

Rüyada damlayan ev görmek atılan adımların zarar getireceğine, huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, şansının geri döneceğine delalet eder.

Rüyada damlayan ev gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada damlayan ev görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir damla kan görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur damlası görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze ilaç damlatmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz damlası damlatmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments