Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damda namaz kılmak

Rüyada damda namaz kılmak

Rüyada damda namaz kılmak düzeninin sarsılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada damda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada damda namaz kılmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada damdan düşen birini görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada hayvan damı görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada caminin damına çıkmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damda uyumak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada damın üstünde olmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, işinde profesyonel kimse olacağına yorulur.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Rüyada damda olmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments