Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, huşu içinde devam edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, dertlerinin biteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada damdan düşeni görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada damdan düşen birini görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek büyük kazançlar sağlayacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada damdan düştüğünü görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments