Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan düşen birini görmek

Rüyada damdan düşen birini görmek

Rüyada damdan düşen birini görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulur.

Rüyada damdan düşen birini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorunlarını bitireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düşen birini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, rahat bir hayata adım atacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments