Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damın üstünde olmak

Rüyada damın üstünde olmak

Rüyada damın üstünde olmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet eder.

Rüyada damın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada damın üstünde olmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ekmeğinin artacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada damdan dama atlamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hayatının güzelleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada hayvan damı görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek düşmanlarını kaybetmeye, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ev damı görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada caminin damına çıkmak büyük düşüneceğine, iş güç sahibi olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada dam çökmesi görmek mesleğindeki başarısının artacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalettir.

Rüyada damda olmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments