Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damda olmak

Rüyada damda olmak

Rüyada damda olmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük borçlar alacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada damda olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Rüyada ev damı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın damına çıkmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damda kedi görmek evlerindeki huzurun artacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damın çöktüğünü görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Rüyada evin damına cıkmak canının ve malının garantide olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada evin damının aktığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak uzun ve hayırlı bir ömre, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments