Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin damına çıkmak

Rüyada caminin damına çıkmak

Rüyada caminin damına çıkmak kişinin malını kaybedebileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, zafer elde edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin damına çıkmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada caminin damına çıkmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, vefa göstereceğine işaret eder.

Rüyada binanın damına çıkmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin damına çıkmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada damdan inmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dam görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada damda olmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada damın yıkıldığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments