Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık giymek

Rüyada damatlık giymek

Rüyada damatlık giymek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, büyük paralar kazanılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada damatlık giymek gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada damatsız gelinlik giymek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz damatlık giymek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat giydirmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Rüyada kocasının damatlık giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada damatlık giymek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments