Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının damatlık giydiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik damatlık giymek hastalıkların yakınına uğramayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments