Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat giydirmek

Rüyada damat giydirmek

Rüyada damat giydirmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damat giydirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, rahat erileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada damatlık giydiğini görmek başka kimselere de yardım edeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz damatlık giymek kötü günler yaşanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık giymek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hakkını savunamayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyah damatlık giymek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada damatlık elbise giymek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments