Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz damatlık giymek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatlık giydiğini görmek başarılar elde edileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık giymek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Rüyada damat elbisesi giymek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada damatlık giymek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada damatlık giydirmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments