Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz damatlık giymek

Rüyada beyaz damatlık giymek

Rüyada beyaz damatlık giymek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, solan yüzünün güleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada beyaz damatlık giymek gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada beyaz damatlık giymek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada damat elbisesi giymek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatlık giydiğini görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada damatlık elbise giymek yapılan hataların düzeltileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments