Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık giyen birini görmek

Rüyada damatlık giyen birini görmek

Rüyada damatlık giyen birini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, mal kayıpları da yaşayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, tüm parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damatlık giyen birini gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada damadını dövmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, doktordan doktora koşturacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada damada para takmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ihanete uğrayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işarettir.

Rüyada damat olmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin damat görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments