Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadın yüzünü görmemek

Rüyada damadın yüzünü görmemek

Rüyada damadın yüzünü görmemek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, hayır duaları alınacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada damadın yüzünü görmemek gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Rüyada damadın yüzünü görmek can sıkıntısının sona ereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada damatsız gelin görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde damat görmek özgüveninin artacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damatı beklemek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada damat bohçası hazırlamak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret eder.

Rüyada damada para takmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damat elbisesi görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments