Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadını dövmek

Rüyada damadını dövmek

Rüyada damadını dövmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada damadını dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada damadı dövmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine inanılır.

Rüyada damadını dövmek bazı engellerle karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada damat dövmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada damadın ailesini görmek can sıkıcı haberler almaya, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada abiyi damat görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada çirkin damat görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kızını damadını görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Uğur

Kaynanam rüyasında beni dövülmüş halde görmüş. Sonrasında onların evinde kalıyormuşum. Sizce tabiri nedir