Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat olmak

Rüyada damat olmak

Rüyada damat olmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerin eski haline döneceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada damat olmak gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada evli birini damatlıkla görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalettir.

Rüyada mutsuz damat görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat giydirmek yeni mallara kavuşacağına, eşlerin ayrılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini damat görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin damat olduğunu görmek büyük bir işe kavuşacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments