Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin damat görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin damat gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada gelin damat düğün görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatsız gelin görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada iki gelin iki damat görmek işinin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada gelinle damat görmek sonunda mutlu olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments