Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damardan kan aktığını görmek

Rüyada damardan kan aktığını görmek

Rüyada damardan kan aktığını görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi zararın büyük olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada damardan kan aktığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan almak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada damardan kan aldırmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan damarı görmek yalnız hissetmeye, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kan ve damar görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada damardan kan vermek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Rüyada bacak damarları görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek çok başarılı işlere adım atacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments