Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damardan kan aldırmak

Rüyada damardan kan aldırmak

Rüyada damardan kan aldırmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada damardan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Rüyada damardan kan aldırmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kurulu düzeninin devam edeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve damar görmek garanti olacak makama oturacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kan damarı görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada damardan kan aktığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada damardan kan vermek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan almak hak yolunu tutacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada vücutta damar görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp damarı görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments