Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damardan kan vermek

Rüyada damardan kan vermek

Rüyada damardan kan vermek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada damardan kan vermek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada damardan kan almak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan vermek para kazanmaya, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kan damarı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işarettir.

Rüyada kan ve damar görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada damardan kan aldırmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ayak damarı görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damarının şiştiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments