Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak damarları görmek

Rüyada bacak damarları görmek

Rüyada bacak damarları görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, bahtın açık olmasına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak damarları gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bacak damarlarını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaktaki damarları görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak damarı görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kız çocuğunun olacağına işarettir.

Rüyada bacağında damar görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Rüyada bacakta damar görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda damar görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bacak damarları görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ayakta damar görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments