Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şah damarının kesildiğini görmek

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şah damarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada şah damarını kesmek malının ve parasının da artacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada şah damarından vurulmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada şah damarı görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments