Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan damarı görmek

Rüyada kan damarı görmek

Rüyada kan damarı görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan damarı gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada damardan kan vermek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan ve damar görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ağır günler geçireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada damardan kan aldırmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kan damarı görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada damardan kan almak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada bacakta damar görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bacak damarlarını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments