Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ve damar görmek

Rüyada kan ve damar görmek

Rüyada kan ve damar görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kötü haberler alacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kariyer sahibi olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kan ve damar gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada damardan kan almak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, şifa edineceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kan damarı görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Rüyada damardan kan aldırmak hayırlı bir yola girileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damardan kan vermek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve damar görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damardan iğne yaptırmak ekmeğinin bereketleneceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onu darda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada bacak damarları görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments