Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olacağını bilmek

Rüyada ameliyat olacağını bilmek

Rüyada ameliyat olacağını bilmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işarettir.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek yokluk içine gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada evli olduğunu bilmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu bilmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, yeni bir adım atılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments