Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, endişelerin son bulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada hamile olduğunu bilmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sonra kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendini hamile bilmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini hamile olduğunu bilmek bundan hayır göreceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek manevi yönlerinin güçleneceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada deprem olacağını bilmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments