Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı olduğunu bilmek

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını bilmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu bilmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada kanser olduğunu bilmek istediği herşeye ulaşabileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, solan yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin öleceğini bilmek kederinin dağılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek kısmetlerinin de kapanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendi öleceğini bilmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada hastalanıp öleceğini bilmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments