Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu olduğunu bilmek

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada rüya gördüğünü bilmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada nasıl öleceğini bilmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada birini öleceğini bilmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada öleceği zamanı bilmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada soru bilmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments