Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olduğunu bilmek

Rüyada kanser olduğunu bilmek

Rüyada kanser olduğunu bilmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kanser olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kanser olduğunu bilmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada birini öleceğini bilmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada rüyanın rüya olduğunu bilmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Rüyada rüya olduğunu bilmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments