Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine gireceğini bilmek

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek kudret ve destek olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, hasretlerin biteceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hamile bilmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada öleceği günü bilmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek şifa ve ilaç bulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalettir.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yabancı dil bilmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada rüya olduğunu bilmek onun yolundan ayrılmayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada kendi öleceğini bilmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments