Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadın ailesini görmek

Rüyada damadın ailesini görmek

Rüyada damadın ailesini görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlığını geri kazanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada damadın ailesini gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada damadın ailesini görmek işlerin ters gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geli ve damat görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada iki gelin iki damat görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada damada altın takmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada damatlık giyen görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini damatlıkla görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments