Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geli ve damat görmek

Rüyada geli ve damat görmek

Rüyada geli ve damat görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geli ve damat gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada kendini damat görmek mali sorunlarının çözüleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Rüyada damatsız gelinlik giymek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına yorulur.

Rüyada gelinlik damatlık görmek alım gücünün zayıflamayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada damatlık elbise giymek borçlarını kolayca ödeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada damatsız gelin görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damatlık aldığını görmek güzel bir hayatı olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iki gelin iki damat görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, insanlara küsüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments