Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damada altın takmak

Rüyada damada altın takmak

Rüyada damada altın takmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damada altın takmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada damada altın takmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hayırla yad etmeye, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada damada para takmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada çok altın bilezik takmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine altın takmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yükseldikçe yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik koluna takmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kolaylığa kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük altın takmak hastalanacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet eder.

Rüyada altın köstek takmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna altın takmak düşmanlarımızı alt etmeye, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments