Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının damat olduğunu gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını damat görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını damatlıkla görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi damadını görmek tatsızlıkların aşılacağına, güçlükle elde edilecek başarı, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil damatlık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık görmek bütçesinin küçüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat olmadan evlenmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin damat olduğunu görmek sağlığın bozulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments