Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık giyen görmek

Rüyada damatlık giyen görmek

Rüyada damatlık giyen görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada damatlık giyen gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada damada sarılmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işlerini yoluna koyacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damada altın takmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Rüyada damat bohçası görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek bol rızık elde edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan damat görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damat görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments