Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan dam görmek

Rüyada akan dam görmek

Rüyada akan dam görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dam gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada akan dam görmek üzüntü yaşamaya, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işaret eder.

Rüyada damı akan ev görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin damına çıkmak kazançlı bir işe girileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulur.

Rüyada binanın damına çıkmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Rüyada damda uyumak büyük miktarda para kazanılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sevdiklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada damın aktığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada damdan düşen birini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek damı görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yıpranacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments