Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından kırmızı elma koparmak

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak işinde itibar edineceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine inanılır.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından elma yemek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına tabir olunur.

Rüyada dalından elma toplamak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç dalında elma görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Rüyada dalından elma koparıp yemek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayat boyu desteği olacağına delalettir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada dalında elma görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments