Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil elma görmek

Rüyada dalında yeşil elma görmek

Rüyada dalında yeşil elma görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dalında yeşil elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada dalında yeşil elma görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerin günden güne açılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmayı dalından koparmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma koparıp yemek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada dalında elma görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından elma alıp yemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments