Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından elma koparıp yemek

Rüyada dalından elma koparıp yemek

Rüyada dalından elma koparıp yemek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dalından elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada dalından elma alıp yemek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından elma koparıp yemek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada dalından elma yemek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elmayı dalından koparmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dalında elma görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada elma dalı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments